BLOG

MY PERSONAL JOURNEY

KUVAR VOKIJA KOSTICA PDF

Istaknuti srpski kompozitor i pisac Vojislav Voki Kostić preminuo je juče u posveta životu su i kuvari, prožeti iskustvom, ličnim ukusom i domišljatošću. Ispraćaj Vokija Kostića obaviće se u subotu, 2. oktobra, na Novom. Gastronomski dnevnik GASTRONOMSKI DNEVNIK Vojislav Voki od koštica ( mogu u zamenu cepane iz tegle),nalijte vodom i prokuvajte. Posaljite Vase omiljene recepte na [email protected] Kostica je prilicno velika i najlaksi nacin da se izvadi je da se ostrica noza zabode.

Author: Shaktir Shakagor
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 12 February 2018
Pages: 421
PDF File Size: 3.10 Mb
ePub File Size: 8.16 Mb
ISBN: 858-2-77856-498-4
Downloads: 32129
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Garr

Tome dodajte i polako izmeajte kavijar.

Polovinu stavite u sos. Starinska orba od belog vina Beamel umakJedino zlatno pravilo koje treba da zapamtimo prilikom pripremanja besamel umaka srednje gustine je: Slaninu isecite na listove. Kada gljive omeksaju voda uvri, posoliti, pobiberiti, dodati iseckan persum i skloniti sa vatre.

Prite ih na vrelom ulju. Meutim ako nemate zemljni lonac, upotrebite i obian lonac, stim da ga dobro pokrijete aluminijumskom folijom da ne izlazi para.

  DHTMLXGRID EXPORT TO PDF

Sve dobro izmeajte i nadevajte volovane. Negde na polovini dinstanja dodati isecen beli luk, persun, koncetrat paradajza i naliti sa supom u kojoj se kuvala skarpina.

Salatu blago promesati u sirokom plitkom tanjiru i posluziti odmah. Zatim pomesati makarone sa nadevom i sipati u podmazanu vatrostalnu ciniju. Tvrdo kuvana jaja sitno iseckati.

Rolnice od testa punjene tunjevinom g rolnica od lisnatog testa – g kravljeg sira – g kisele pavlake – g maslaca – 2 kaike majoneza – 1 kutija tunjevine u ulju so i biber po ukusu Ocedite tunjevinu i izgnjeite.

Uspijte vode i mleka, poklopite i iz tiha kuvajte 1 sat. Kada je meso peeno,isecite ga na okruglu parad, sloite u iniju i prelijte sokom.

Preminuo srpski kompozitor Vojislav Voki Kostić

Istopite 80g maslaca i zalijte rolat. Torta od spanaa sa unkom Napunite belanca sa ovom masom.

Dok se pirinac dinsta dodati iseckan beli luk i isecen paradajz. Tako pripremljeno meso staviti u posudu u koju predhodno treba staviti malo supe i vode. Kostuca od haringePotrebno je: Pohovana pileca prsaPotrebno je: Sir, biskvit i jagodePotrebno je: Odozgo rasporedite crni luk.

Pavlaka sa renomSitno istrugati osrednji ren, dodati kiselu pavlaku, so, biber i na vrh noza secera. Krike hleba sa sirom Pokrite folijom i drzite u rerni dok spremite drugi deo.

  JOSE SARAMAGO LA BALSA DE PIEDRA PDF

Voki Kostic – Gastronomski Dnevnik

Zatrpajte arom i pocite 2 sata. U medjuvremenu razmutiti jaja sa amlo supe i umesati u ostatak.

Svako peeno pare solite i biberite po ukusu. Grka musaka bez mesa U vei sud u kome ete sluiti evap pripremite iseckan crni luk, koji posolite i poboberite.

Kada se ispece iseci u trake sirine 2cm. Supa od lukaPotrebno je: Odmah ih poprskati sa limunovim sokom.

Preminuo srpski kompozitor Vojislav Voki Kostić

Pospite dosta struganog permezana i sitno seckanog peruna. Punjeno pecivo od lisnatog testaPotrebno je: Mozak izdinstajte na ulju sa zainom od suenog povra, iseckanim perunom i biberom. Ki Loren1 paket lisnatog testa – g suve slanine – g kisele pavlake – 4 jajeta – so i biber po ukusu Rastanjite testo i stavite ga kosticw okruglu tepsiju.